Izjava o privatnosti i sigurnosti

Geokon-Zagreb d.d. se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca kontakta, niti ih prosljeđivati trećim stranama i svojim poslovnim partnerima.

 

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet posjetitelja web stranice firme (ime i prezime, e-mail adresa).
Geokon-Zagreb d.d. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke posjetitelja web stranice firme trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o posjetitelju web stranice firme se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Geokon-Zagreb d.d. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti posjetitelja web stranice firme.

 

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Geokon-Zagreb d.d. ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.